Skip to main content
DejaVu

DejaVu Виртуелна прошетка

ВР-порт ви препорачува да направите виртуелна прошетка во еден од најпрестижните ресторани во Скопје DejaVu. Ресторанот е лоциран во Капитол Мол во населбата Аеродром. Погледнете ја виртуелната презентација на DejaVu.

 

 

DejaVu - Skopje

Тагови