Skip to main content
ВР очила

Најдобар начин за да се потенцира вашиот најдобар VR простор

Споделување на индивидуални виртуелни простори никогаш не било полесно, благодарение на нашата нова понуда CoreVR. Со едноставно притискање на копчето NEW VR на една од 3D апликациите за IPnone или Android или преку ВР-порт Showcase веб страницата, можете да пристапите до вашиот реален виртуелен простор со леснотија.

Само инсталирате ја апликацијата Matterport VR за Google Cardboard for Android, Cardboard for iOS, или Gear VR, потоа отворете ја презентацијата со помош на копчето VR во Showcase на вашиот поддржан паметен телефон.

Тагови