Skip to main content

ВАШИТЕ 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИ СЕ АВТОМАТСКИ СПРЕМНИ ЗА VR ПРОШЕТКИ

CORE VR - ВИРТУЕЛНИ ПРОШЕТКИ

ВАШИТЕ 3Д ПРОСТОРИ ВО ИМПРЕСИВНА ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ

НАЈДОБАР НАЧИН ДА ГО ДОБИЕТЕ РЕАЛНИОТ СВЕТ ВО ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ

СТАРТУВАЈТЕ ЈА ВАШАТА VR СТРАТЕГИЈА УШТЕ ДЕНЕСКА

ЗОШТО 3Д ПРОСТОРИТЕ СЕ РАЗЛИЧНИ ВО CORE VR

3Д просторите е најдобриот импресивен начин да се доживеат реалните простори, без разлика дали притоа ќе користите традиционален пребарувач или ќе користите VR очила. Со користење на VR очила нашите 3Д простори се многу импресивни, затоа што корисниците добиваат чувство како физички да се наоѓаат таму.

НЕ ЧЕКАЈТЕ, БИДЕТЕ ПРВИ КОЈ ЌЕ ГО ПРЕЗЕНТИРАТЕ ВАШИОТ 3Д ПРОСТОР СО НАЈНОВАТА CORE VR ТЕХНОЛОГИЈА.

CORE VR Е ЛЕСНО ДА СЕ СПОДЕЛИ

СПОДЕЛУВАЊЕ

Со VR копчето во 3D Showcase, корисниците можат да го отворат и истражат просторот во VR без дополнителна мака

ИСПРАТЕТЕ ЛИНК

3Д ПРОСТОРИТЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ СПОДЕЛИТЕ СО ЛИНК, QR CODE ИЛИ СО КЛИКНУВАЊЕ НА VR ИКОНАТА НА 3Д ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА

ВРАЌАЊЕ НАЗАД

CORE VR ВИРТУЕЛНИТЕ ПРОШЕТКИ ЌЕ ВЕ ВРАТИ НАЗАД НА ВЕБ СТРАНИЦАТА БЕЗ ДА ГИ ЗАГУБИТЕ ПОСЕТИТЕЛИТЕ

ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА ДА ГИ ИСТРАЖИТЕ 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ

1. VR ОЧИЛА

SAMSUNG GEAR VR

Virtual Reality Headset Samsung Gear

GOOGLE CARDBOARD

Google Cardboard

2. МОБИЛЕН УРЕД

SAMSUNG GEAR VR - КОМПАТИБИЛНИ УРЕДИ

КОМПАТИБИЛНИ SAMSUNG GALAXY МОБИЛНИ УРЕДИ
 • Galaxy S7
 • Galaxy S7 Edge
 • Galaxy Note 5
 • Galaxy S6 Edge+
 • Galaxy S6
 • Galaxy S6 Edge

 • SAMSUNG GALAXY J - СЕРИЈАТА НЕ Е ПОДДРЖАНА

  GOOGLE CARDBOARD - КОМПАТИБИЛНИ УРЕДИ

  КОМПАТИБИЛНИ УРЕДИ
  iPhone 5s ИЛИ ПОНОВ, ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ iOS 9.1 ИЛИ ПОВИСОК

  ANDROID - КОМПАТИБИЛНИ УРЕДИ

  ЕКРАНИ СО ГОЛЕМИНА ОД 4.7”-5.5” СО ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ Android OS 4.5 ИЛИ ПОВИСОК
  iPhone 5s ИЛИ ПОНОВ, ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ iOS 9.1 ИЛИ ПОВИСОК

  3. Matterport VR АПЛИКАЦИЈА

  Google Cardboard за iPhone

  Google Cardboard for Android

  Samsung Gear VR for Samsung Galaxy Mobile Devices