Skip to main content

3Д СКЕНИРАЊЕ НА РЕАЛНИ ОБЈЕКИ СО ВИРТУЕНА ПРОШЕТКА НИЗ ИСТИТЕ

ИЗРАБОТКА НА ИМПЕСИВНИ 3Д РЕАЛНИ ПРОШЕТКИ

ЦЕЛОСНО ИМПРЕСИВНИ 3Д ВИРУЕЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ КОИ СЕ ТОЛКУ РЕАЛНИ И СЕ ЧУВСТВУВАТЕ КАКО ДА СТЕ ТАМУ

БИДЕТЕ ВИЕ МЕЃУ ПРВИТЕ КОЈ ЌЕ ГИ ИМПРЕСИОНИРА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

ИЗРАБОТКА НА 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИ СО ВИРТУЕЛНА ПРОШЕТКА НИЗ ИСТИТЕ

3Д ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ овозможуваат онлајн пристап до истите 24 часа 7 дена во неделата 365 дена во годината. Прошетките на 3Д презентациите можат со леснотија да се направат преку вашиот компјутер/лаптоп, мобилен телефон или таблет. Нашиот импресивен поглед ќе ви овозможи да го истражите сите соби и простории во објектот од секој можен агол.

ИМПРЕСИВЕН ПОГЛЕД НА 3Д МОДЕЛОТ

DOOLHOUSE ПОГЛЕД

3Д ПРЕЗЕНТАЦИИ СО ИМПРЕСИВЕН 3Д/360 ПОГЛЕД НА МОДЕЛОТ. РОТИРАЈТЕ ГО МОДЕЛОТ И ВЛЕЗЕТЕ ВО БИЛО КОЈА ПРОСТОРИЈА СО САМО ЕДЕН КЛИК ВО НЕГО И ЗАПОЧНЕТЕ ЈА 3Д ПРОШЕТКАТА НИЗ ПРОСТОРОТ

360 ПРОШЕТКА НИЗ ПРОСТОРИ

3Д/360 ПРОШЕТКА

ПРОШЕТАЈТЕ НИЗ ПРОСТОРОТ ДВИЖЕЈКИ СЕ СО ЛЕСНОТИЈА И ИСТРАЖЕТЕ ГО ОД СЕКОЈ МОЖЕН АГОЛ. ДВИЖЕЊЕТО НИЗ ПРОСТОРОТ Е МНОГУ ЕДНОСТАВНО И ПРОШЕТКАТА ЌЕ ВЕ ОСТАВИ БЕЗ ЗДИВ

3Д МОДЕЛ ОД ПТИЧЈА ПЕРСПЕКТИВА

FLOORPLAN ПОГЛЕД

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО 3Д МОДЕЛОТ ОД ПТИЧЈА ПЕРСПЕКТИВА И ДАДЕТЕ ИМ ЈАСНА ВИЗИЈА НА ВАШИТЕ КОРИСНИЦИ ДА ВИДАТ КАКОВ Е РАСПОРЕДОТ НА ВАШИОТ ПРОСТОР И КОЈА СОБА КАДЕ СЕ НАОЃА

НАШИОТ СЕРВИС ОВОЗМОЖУВА ИЗРАБОТКА НА ВИРТУЕЛНИ ПРОШЕТКИ ЗА НЕВЕРОЈАТНИ 24 ЧАСА

3Д ПРЕЗЕНТАЦИИ ИЗРАБОТЕНИ ЗА ЕДЕН ДЕН

3Д СКЕНИРАЊЕ НА ПРОСТОР

3Д СКЕНИРАЊЕ СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА, ЦЕЛОСНО АВТОМАТИЗИРАНО ЗА КОНЗИСТЕНТНИ РЕЗУЛТАТИ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

ПРОЦЕСИРАЊЕ ЗА 24 ЧАСА

ПРОЦЕСИРАЊЕ ЗА 24 ЧАСА, КАДЕ ШТО МОЌНИ АЛГОРИТМИ РАБОТАТ НА ПРОЦЕСИРАЊЕТО

ПОСТАВЕТЕ ГО НА ВЕБ

ПОСТАВЕТЕ ГО КАКО ЛИНК ИЛИ КАКО YOUTUBE ВИДЕО. НЕ ПОБАРУВА ДОПОЛНИТЕЛНО ИНСТАЛИРАЊЕ НА ПЛАГИНИ

ПРИМЕРИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА 3Д ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ВЕБ

ПОСТАВУВАЊЕТО НА ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА Е МНОГУ ЕДНОСТАВНО И СЕ ВМЕТНУВА КАКО EMBEDED КОД. 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ НЕ СЕ ЗАВИСНИ ОД ДОПОЛНИТЕЛНИ ПЛАГИНИ И СЕ ВЧИТУВААТ ВО СИТЕ ИНТЕРНЕТ ПРЕБАРУВАЧИ, SMART МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИИ, ТАБЛЕТИ И КОМПЈУТЕРИ.

БАРБАКАН БИСТРО БАР - СКОПЈЕ

3Д ПРЕЗЕНТАЦИЈА - ПРИМЕР

СПА - Хотел Александар Палас

3Д ПРЕЗЕНТАЦИЈА - ПРИМЕР

ПОТГОТВЕНО ЗА ВЕБ И МОБИЛЕН ПРИКАЗ

EMBEDED

СПОДЕЛЕТЕГО КАКО YOUTUBE ВИДЕО

3Д МОДЕЛ

РАБОТИ НА МОБИЛЕН, ТАБЛЕТ, КОМЈУТЕР

НАВИГАЦИЈА

НАВИГАЦИЈАТА Е ЛЕСНА КАКО ИГРА

3Д ПОГЛЕД

3Д ПОГЛЕД ЗА ЈАСЕН ПРИКАЗ НА ПРОСТОРОТ

ПРОШЕТКИ

ДЕФИНИРАНИ ПРОШЕТКИ ЗА ПОДОБРО ИСКУСТВО

ЕДНОСТАВНО

БРЗА И ЕДНОСТАНА ПРОШЕТКА

ПОТГОТВЕНО ЗА CORE VR - ВИРТУЕЛНИ ПРОШЕТКИ

VR READY

3Д ВИРТУЕЛНИ ПРОШЕТКИ

ДОСТАПНОСТ

РАБОТИ СО СИТЕ ВР ОЧИЛА
ВАШИТЕ 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИ СЕ АВТОМАТСКИ СПРЕМНИ ЗА VR ПРОШЕТКИ
ВКЛУЧЕТЕ ГО CORE VR ВО СЕКОЈА ВАША 3Д ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ДА ГИ ТРАНСФОРМИРА ПОСТОЕЧКИТЕ ПРОШЕТКИ ВО ИМПРЕСИВНА VR ПРЕЗЕНТАЦИЈА.
САМО СО ЕДЕН КЛИК НА VR КОПЧЕТО, КОРИСНИЦИТЕ ЌЕ МОЖАТ ДА ЈА ИСТРАЖАТ ВАШАТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА СО SAMSUNG GEAR VR ИЛИ GOOGLE CARDBOARD.