Skip to main content

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЦРНО-БЕЛ FLOOR PLAN НА 3Д ПРОСТОРОТ

ШЕМАТСКИ 2D FLOOR PLAN

ЗАШТЕДЕТЕ НА ИЗРАБОТКА НА 2D FLOOR PLAN. НИЕ ОВОЗМОЖУВАМЕ ИЗРАБОТКА НА 2D FLOOR PLAN ОД СКЕНИРАНИОТ 3Д МОДЕЛ

ОД ВАШИОТ 3Д СКЕНИРАН ПРОСТОР БРЗО И ЕДНОСТАВНО ГЕНЕРИРАМЕ ЦРНО-БЕЛ 2D FLOOR PLAN

ДОДАДЕТЕ УШТЕ ПОВЕЌЕ ВРЕДНОСТ НА ВАШИОТ ПРОСТОР

ДОБИЈТЕ ШЕМАТСКИ 2D FLOOR PLAN ZA 2 ДЕНА

ЗАШТЕДЕТЕ НА ВРЕМЕ

СО СЕКОЈА СКЕНИРАНА 3Д РЕАЛНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА МОЖЕ ДА СЕ НАРАЧА И 2Д FLOOR PLAN НА ПРОСТОРОТ. ИЗРАБОТКАТА НА 2Д FLOOR PLAN НА ПРОСТОРОТ СЕ ИЗГОТВУВА ЗА 2 ДЕНА И ДИМЕНЗИИТЕ НА ПРОСТОРОТ СЕ СО 99% ТОЧНОСТ. ШЕМАТСКИОТ ПЛАН ГО ДОБИВАТЕ ВО ЦРНО БЕЛ ФОРМАТ И Е ДОСТАПЕН ВО PDF ФОРМАТ ИЛИ КАКО СЛИКА ВО PNG ФОРМАТ.

ЗАШТЕДЕТЕ ПАРИ

  • БЕЗ ПОТРЕБА ОД АНГАЖИРАЊЕ НА АРХИТЕКТИ
  • ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ВРЕДНОСТА НА ПРОСТОРОТ
  • РЕАЛНИ ДИМЕНЗИИ НА 2D FLOOR PLAN
  • ШЕМАТСКИ ПЛАН ЗА САМО ДВА ДЕНА
  • PDF и PNG FORMAT NA 2D FLOOR PLAN

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ПРИМЕРИТЕ НА ИЗРАБОТЕНИ 3Д МОДЕЛИ СО 2D FLOOR PLANOVI

ПРИМЕРИ НА 2D FLOOR PLAN

FLOOR PLAN 1

КЛИКНЕТЕ НА СЛИКАТА ЗА ДА ЈА ВИДИТЕ ЗГОЛЕМЕНА

FLOOR PLAN 2

КЛИКНЕТЕ НА СЛИКАТА ЗА ДА ЈА ВИДИТЕ ЗГОЛЕМЕНА

FLOOR PLAN 3

КЛИКНЕТЕ НА СЛИКАТА ЗА ДА ЈА ВИДИТЕ ЗГОЛЕМЕНА

НЕ ЧЕКАЈТЕ НАРАЧАЈТЕ ШЕМАТСКИ 2D FLOOR PLAN ВЕДНАШ