Skip to main content

Индустрии

Виртуелни простори,

реални бизниси

Сега, секој бизнис може да се потпре на високо квалитетната 3Д визуелизација на вистинските простори, да ве импресионира, и да се добие ефикасност за истите.

Ако вашиот бизнис зависи од 2D фотографии за да креирате содржини, да комуницирате со заинтересираните странки, или да документирате проекти, веќе ја знаете моќта на 3Д визуелната презентација. Бизнисот ги користи 3Д презентациите за насочување на работните процеси, да се придобијат повеќе клиенти, да импресионираат и да ги намали трошоците.

ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ СЕ СЕ ПРИМЕНУВААТ 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ

ПРОДАЖБА / ИЗНАЈМУВАЊЕ

НЕДВИЖНОСТИ

Добродојдобте во секогаш отворените недвижности. Нашите импресивни 3Д презентации ќе ве транспортираат во недвижностите и ќе ви дозволат да ги истражите како никогаш досега. Прошетката е толку реална како да сте веќе таму

УГОСТИТЕЛСТВО / КАФУЛИЊА / НОЌНИ КЛУБОВИ

РЕСТОРАНИ

Импресионирајте ги Вашите гости со 3Д прошетките низ Вашиот објект. Дадете им на знаење на Вашите гости во каков амбиент ќе го поминат своето време додека уживаат, и со каков ентериер располага Вашиот објект.

ХОТЕЛИ / СПА ЦЕНТРИ / ФИТНЕС КЛУБОВИ

ХОТЕЛИ - СПА ЦЕНТРИ

Каде на пливање, имаат ли базен, добар ли е, имаат ли сауна, а масажа!!!. Ова се прашањата на кој одговор ќе им дадете со едноставната 3Д прошетка низ Вашиот СПА центар.

ИЗЛОЖБЕНИ САЛОНИ / ОРДИНАЦИИ / ФАБРИКИ

КОМЕРЦИЈАЛНИ ОБЈЕКТИ

Запознајте ги Вашите партнети/клиенти со Вашата изложбен салон, фабрика... Вашиот изложбен салон или фабрика, со импресивната 3Д реална прошетка низ нив и оставете ги без здив.

АРХИТЕКТУРА / ЗГРАДИ / КОНСТРУКЦИИ / ОБЈЕКТИ

ГРАДЕЖНИШТВО

3Д виртуелна прошетка на Вашата работа која Ви овозможува 3Д презентација низ фазите на градба. Заменете илјадници 2Д фотографии со една 3Д реална импресивна прошетка

ИГРАЛНИ / КУГЛАНИ / СПОРТСКИ ИГРАЛИШТА

РЕЛАКСАЦИЈА

Прошетајте низ многубројните места каде што ќе можете да го одберете Вашето идеално место за релаксација и истражете го Вашето идеално место за забава на Вашите деца