Skip to main content
 • 3Д ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ
  3Д РЕАЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ
  Витруелни прошетки што ќе Ве остават без здив.
  Истражете ги виртуелните простори, чувствувајќи се како да сте таму.
 • FLOORPLAN ПОГЛЕД
  ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ЕДЕН ДЕН
  Вашата виртуелна презентација за неколку часови подготвена за незаборавна 3Д прошетка
  Со леснотија секој ќе може да го истражи 3Д просторот директно од нивниот пребарувач
 • ВНАТРЕШЕН ПОГЛЕД
  ТОЛКУ РЕАЛНО...
  Движете се низ просторот и почувствувајте како да се во него
  Движењето е толку лесно како да играте видео игра.

БИДЕТЕ ВИЕ МЕЃУ ПРВИТЕ КОЈ ЌЕ ГИ ИМПРЕСИОНИРА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

ПОРАСНЕТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС СО НАШИТЕ 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИ

3Д ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ овозможуваат онлајн пристап до истите 24 часа 7 дена во неделата 365 дена во годината. Прошетките на 3Д презентациите можат со леснотија да се направат преку вашиот компјутер/лаптоп, мобилен телефон или таблет. Нашиот импресивен поглед ќе ви овозможи да го истражите сите соби и простории во објектот од секој можен агол.

ИМПРЕСИВЕН ПОГЛЕД НА 3Д МОДЕЛОТ

DOOLHOUSE ПОГЛЕД

3Д МОДЕЛ ОД ПТИЧЈА ПЕРСПЕКТИВА

FLOORPLAN ПОГЛЕД

360 ПРОШЕТКА НИЗ ПРОСТОРИ

3Д/360 ПРОШЕТКА

3Д СКЕНЕИРАЊЕ НА ПРОСТОРИ

БРЗО И ИМПРЕСИВНО 3Д СКЕНИРАЊЕ СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА, ЦЕЛОСНО АВТОМАТИЗИРАНО ЗА КОНЗИСТЕНТНИ РЕЗУЛТАТИ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

ПРОЦЕСИРАЊЕ ЗА 24 ЧАСА

ПРОЦЕСИРАЊЕ ЗА 24 ЧАСА, КАДЕ ШТО МОЌНИ АЛГОРИТМИ РАБОТАТ НА ПРОЦЕСИРАЊЕТО НА ЗД ПОДАТОЦИТЕ ЗА ВАШИТЕ ИМПРЕСИВНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ

СПОДЕЛЕТЕ ГО...

СПОДЕЛЕТЕ ГО НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ И ПОСТАВЕТЕ ГО НА ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА КОРИСНИЦИТЕ МОЖАТ ДА ГИ ВИДАТ ИМПРЕСИИТЕ НА ВЕБ ИЛИ НА МОБИЛЕН
550000
ИЗРАБОТЕНИ ЗД СКЕНИРАНИ РЕАЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ
999000000
ВИДЕНИ ЗД СКЕНИРАНИ РЕАЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ
25
МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ИНВЕСТИЦИЈА ДО 2025 ГОДИНА
600000
ПРЕЗЕНТАЦИИ ЗА ПРОШЕТКИ СО ВИРТУЕЛНИ ОЧИЛА

ВАШИТЕ 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИ СЕ АВТОМАТСКИ СПРЕМНИ ЗА VR ПРОШЕТКИ

CORE VR - ВИРТУЕЛНИ ПРОШЕТКИ

ВКЛУЧЕТЕ ГО CORE VR ВО СЕКОЈА ВАША 3Д ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ДА ГИ ТРАНСФОРМИРА ПОСТОЕЧКИТЕ ПРОШЕТКИ ВО ИМПРЕСИВНА VR ПРЕЗЕНТАЦИЈА. САМО СО ЕДЕН КЛИК НА VR КОПЧЕТО, КОРИСНИЦИТЕ ЌЕ МОЖАТ ДА ЈА ИСТРАЖАТ ВАШАТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА СО SAMSUNG GEAR VR ИЛИ GOOGLE CARDBOARD.
ВР-ПОРТ ПОРТФОЛИО

3Д ПОРТФОЛИО НА РЕАЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ

ИСТРАЖЕТЕ ГИ НАШИТЕ 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОСЕТЕТЕ СЕ КАКО ДА СТЕ ТАМУ. ПРОШЕТКАТА Е ИМПРЕСИВНА И ЌЕ ВЕ ОСТАВИ БЕЗ ЗДИВ.

НАЈГОЛЕМА КОЛЕКЦИЈА ВО СВЕТОТ НА ВИРТУЕЛНИ ИСКУСТВА НА РЕАЛНИ ПРОСТОРИ

ИСТРАЖЕТЕ ГО СВЕТОТ НА 3Д РЕАЛНОСТА НА ИНТЕРНЕТ ИЛИ СО ВР ОЧИЛА

СТЕ БИЛЕ ЛИ НЕКОГАШ ВО Myanmar. ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА 3Д ГАЛЕРИЈАТА И ПОЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ КАКО ДА СТЕ ТАМУ

Од нашиот ВР-порт блог